Voetballen voor het goede doel

Komende zaterdag is het zover: het 3e Benefiet Voetbaltoernooi. Dit keer gaat de 100% opbrengst naar Keep on Fighting NAH: voor Joey Snijders en andere 25+'ers met Niet Aangeboren Hersenletsel. Voor meer info: zie deze poster.

Het toernooi zal zaterdag geopend worden om 12.00 uur. Om 12.30 uur gaat de bal rollen. Er zal gestreden worden in 3 categorieën: competitief (2 poules), recreatief (1 poule) en G-voetbal (1 poule). Beide voorgaande edities waren er 7 teams, dit keer zijn het er 19. Wederom vanuit het hele land.

Tussendoor is er 'latje trap' voor het goede doel. Eveneens is er een springkussen voor de kinderen. De entree is gratis, wel zijn er collectebussen.

Om 17.15 uur is de prijsuitreiking en aansluitend de veiling. Ook dit jaar zijn er weer prachtige kavels: o.a. een gesigneerd Nederlands Elftal shirt, 2 kaarten voor Nederland - Zweden, 4 kaarten voor PEC Zwolle - Feyenoord en nog vele andere shirts en artikelen. Iedereen kan meebieden (ook aan de 'kleinere portemonnee is gedacht).

We hopen je te zien 'bij IJFC, in IJsselstein.