Opgeven kan nog t/m vrijdagmiddag 26 juni!

Aanstaande zaterdag, bij CJVV in Amersfoort, is het zover: het Geloofshelden Benefietvoetbaltoernooi voor het goede doel, namelijk Vrienden voor Sijmen. Sijmen den Hartog, op 28 april is hij 3 jaar geworden, heeft sinds juli 2014 neuroblastoom fase 4, een zeldzame vorm van kinderkanker in het verst gevorderde stadium. Voor behandelingen moet de familie den Hartog een half jaar naar Amerika. De kans op genezing kan hier vergroot worden met 20%. De volledig opbrengst van het toernooi gaat naar het goede doel!

Heb je zin in een leuk en sportief 7 tegen 7 toernooi, geef je dan op. Deelname kost minimaal  € 100,- per team. Uiteraard mag er meer gegeven worden.

Er zal vanaf 12.30 uur op meerdere velden gespeeld worden, in 2 leeftijdscategorieën (12 t/m 15 jaar en 15+) en op 2 niveau's (recreatief en competitief). Rond de klok van 16.00 uur speelt een team van Geloofshelden, met meerdere ex-profs, tegen een gescout team van de deelnemende 15+ teams.

Aansluitend is de prijsuitreiking en een veiling voor het goede doel. Het officiële gedeelte is rond 18.00 uur afgelopen, maar de kantine blijft open voor een hapje en een drankje, waarbij ook weer een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.

Sowieso is de kantine vanaf 11.00 uur open en is publiek natuurlijk welkom. Er wordt geen entree gevraagd. U kunt het toernooi wel vrijblijvend steunen met een bijdrage in één van de collectebussen. Op de accommodatie zal ook een springkussen en een aantal leuke voetbalattributen (voor jong en oud) te vinden zijn.

Een team opgeven: klik hier.

Mocht je het evenement willen sponsoren, neem dan contact op via 06-51816973 (Tijmen Stuut).

Voor de flyer van het toernooi: klik hier. Deel & mail hem binnen je netwerk en op social media.