Ik ben Arie Vroedsteijn, 54 jaar en ruim 30 jaar getrouwd met Corrie.  Wij wonen sinds 2005 in Zwolle en we hebben 3 kinderen: Eline (29) & Marleen (26) & Michiel (23).  

In het dagelijks leven werk ik als woonbegeleider bij RIBW Overijssel in Zwolle. Voornamelijk met ouderen met psychiatrische problematiek. Ik zie mijn werk als een roeping van God om mijn gaven en talenten in te zetten tot eer van God en opbouw van zijn Koninkrijk. Zo wil ik mijn naasten ondersteunen in het dagelijks leven en daar waar mogelijk het Woord van God en Zijn liefde delen met mijn cliënten.

Ik heb een passie voor outdoorsport omdat ik mij daar het dichts verbonden weet met onze Schepper. Mountainbiken en racefietsen met mijn vrouw, maar ook hiken, survival, kanoën en outdoorcooking. Van jongs af aan ben ik met kampen mee geweest. Wat mij daar altijd trof waren de onderlinge relaties, alsof je in een andere wereld was gestapt. Opeens waren er allemaal mensen om mij heen die liefdevol met elkaar omgingen en echt plezier hadden met elkaar en vooral; God was daar het centrum van.

Een aantal jaren geleden heeft God Geloofshelden op mijn pad gebracht om mij een nieuwe geestelijke familie te geven. Het was een actie die God geregisseerd had en waar ik heen werd geleid en er in zat voor ik mij daar bewust van was. In dat jaar heeft God mij ook onomstotelijk laten zien dat Hij intens van ons houd en zo graag bij ons is. Dit is de schat in aarden vaten die we uit genade van God ontvangen en ons verlangen aanwakkert om dit te delen en door te geven aan wie dat maar wil horen en wil ontvangen.

Met deze passie en liefde heb ik de functie aangenomen als Promotie Coördinator. We hopen dat Geloofshelden meer bekendheid in Nederland gaat krijgen en willen het publiek breder informeren over alle activiteiten. Zo hoop ik dat steeds meer mensen familielid zullen worden van die schare die niemand tellen kan. Een schare mensen die dagelijks de liefde van Jezus ontvangen in hun harten en daarvan gaan delen als een rivier van levend water. Ik bid en werk er aan dat steeds meer mensen Geloofshelden leren kennen en deel kunnen nemen aan onze activiteiten en werk. Niet om Geloofshelden, maar om Zijn liefde en Woord zichtbaar en hoorbaar te maken. Iedereen in zijn eigen gezin en omgeving. Nederland heeft het zo ongelofelijk hard nodig…