De avond stond in het teken van 'meer van de Zoon zien'. En dat mochten we! We begonnen met een bemoedigend lied en met een indrukwekkend filmpje (dat verwees naar de collecte voor het goede doel: vrienden voor Sijmen). Na een felicitatie en cadeautje voor Bert Flier - hij en zijn vrouw Tabitha mochten een prachtige zoon (Abel) krijgen - was er tijd om elkaar in kleine groepjes te bemoedigen en aan te moedigen om Jezus te volgen in de sport, maar ook in de wereld.

Vervolgens stond stond het hoofdgerecht op het programma: Marnix ten Kortenaar. Hij nam ons via zijn eigen getuigenis mee in het 'meer van de Zoon zien'. In zijn kwetsbaarheid - eigenlijk leefde hij zijn eerste 30 jaar zonder de Zoon - mochten we horen dat God in een egoïstische en uitzichtloze situatie aan de slag ging met Marnix. Vanuit Gods Woord mochten we aangevuurd worden om onze weg met de Zoon te gaan: niet om dichtbij Hem te leven, maar omdat Hij IN ons is.

Na wat diepere Bijbelse uitleg over Israël en het Hebreeuws sloten we de avond af met gebed, een filmpje van een project waar Marnix aandacht voor vroeg en 'U maakt ons één'. Aansluitend was er uiteraard nog tijd voor ontmoeting.

De volgende ontmoetingsavond in Ottoland is op maandag 13 april. Liefhebber van sport en/of geloof, of zoekende? Noteer het in de agenda: je bent welkom!