content image

Geloofshelden en Athletes in Action gaan samen verder

Per 1 januari 2020 zijn Geloofshelden en Athletes in Action Nederland 1 organisatie geworden. We geloven dat we door al onze kennis en ervaring te bundelen nog meer impact kunnen hebben in de sportwereld. We zijn ontzettend dankbaar dat God ons in dit bijzondere proces heeft geleid en zien er naar uit hoe we Hem mogen eren en dienen in onze nieuwe organisatie. 

Kamp update

13-10-2020

Na een prachtige zomer zijn we nu weer druk bezig met de voorbereidingen voor 2021. We hopen dat we net als in 2020 weer vele kampen kunnen organiseren. Op de website kun je alvast een kijkje nemen bij het aanbod. Nog niet alle locaties liggen vast, maar dat hopen we heel snel ook rond te hebben. 

De aanmelding is inmiddels open. Na aanmelding ontvang je een aantal weken voor het kamp van ons de info over het gekozen kamp en hoe we omgaan met de maatregelen rondom corona. 

Vanwege de situatie rondom Covid-19 (het coronavirus) heeft de overheid besloten tot een aantal restricties en maatregelen. Athletes in Action houdt zich aan de richtlijnen die worden uitgegeven door de overheid en het RIVM en heeft nauw contact binnen het overleg van christelijke kamporganisaties via de CCI en brancheorganisatie Steunpunt Kindervakanties.

Kijk hier voor het overzicht van de kampen

Lees verder

UPDATE Geloofshelden/AIA Benefiet Voetbaltoernooi

26-05-2020

Jammer genoeg heeft de organisatie van het Geloofshelden/AIA Benefiet Voetbaltoernooi moeten besluiten dat het toernooi op zaterdag 20 juni 2020 niet doorgaat vanwege Covid-19 en de daaraan gerelateerde maatregelen.

Wij richten ons als organisatie weer op een toernooi in 2021, waarbij wij z.s.m. de nieuwe datum zullen communiceren.

Stay Safe!

Organisatie Geloofshelden/AIA Benefiet Voetbaltoernooi

Lees verder
content image

Geloofshelden App

Iedere dag een bemoediging en gebedspunt op je mobiel?

Download onze App in de App of Play Store.

Komende activteiten

1-9 mei 2021: Voetbaloutreach Barcelona
juni 2021: Benefiet voetbaltoernooi (IJsselstein) - datum volgt!
5 en 26 juni 2021: Voorbereidingsdagen kampleiding