Benefiet Voetbaltoernooi afgelast

28-06-2019

Voor morgen staat ons jaarlijks Geloofshelden benefiettoernooi gepland. Echter de weersvoorspellingen voor morgen geven aan dat we op extreme hitte moeten rekenen. Daarom hebben we ons afgevraagd, in overleg met o.a. de KNVB en het bestuur van Geloofshelden, of het verantwoord is het door laten gaan.
 
Gelet op het feit dat meerdere (grotere) sportevenementen zijn afgelast en onze verantwoordelijkheid voor het welzijn en de gezondheid van alle deelnemers, in combinatie met het spelen op kunstgras, hebben ons doen besluiten om het toernooi niet door te laten gaan.
 
Uiteraard vinden we het, in het bijzonder ook voor de goede doelen waar we voor spelen en jullie als deelnemers, bijzonder spijtig dat we dit besluit moeten nemen maar dit was niet te voorzien.
Wij zullen het gehele toernooi verplaatsen naar juni 2020.
Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum komen we terug bij jullie.
 
We rekenen op jullie begrip.

Lees verder

Geloofshelden en Athletes in Action slaan handen ineen

04-06-2019

Samenwerken aan gedeelde passie voor sport en evangelisatie

Driebergen - 4 juni 2019
 
Stichting Geloofshelden en Athletes in Action gaan samen verder. Al tientallen jaren hebben beide partijen de gedeelde missie om het evangelie te delen op het sportveld. Vanaf 2020 zal de organisatie onder de naam Athletes in Action blijven investeren in jongeren en sporters om hen toe te rusten tot enthousiaste volgelingen van Jezus Christus.

Gedeelde passie
Jarenlang kwamen medewerkers van Geloofshelden en Athletes in Action elkaar tegen bij evenementen, conferenties en op het sportveld. Er ontstond verbondenheid voor de gedeelde missie en er groeide een verlangen naar samenwerking. Een nadere kennismaking en zoektocht wees uit dat Athletes in Action en Geloofshelden uitstekend bij elkaar passen; één missie, eenzelfde werkwijze, cultuur en hartsgesteldheid. Daarom gaat Geloofshelden op in Athletes in Action.

Onderdeel van Agapè
Athletes in Action is onderdeel van Stichting Agapè, een organisatie met als missie dat ieder mens in Nederland de kans krijgt om Jezus te leren kennen. Agapè werkt doelgroepgericht en bereikt daardoor iedere doelgroep op zijn eigen manier. Athletes in Action is de sportieve beweging van Agapè. Geloofshelden gaat met behoud van alle producten, diensten, medewerkers en vrijwilligers op in Athletes in Action en wordt daarmee onderdeel van Stichting Agapè.

Activiteiten in 2019
Elk jaar komen honderden enthousiaste tieners naar Sportkampen van Athletes in Action en Geloofshelden. Dit jaar worden deze kampen al gezamenlijk georganiseerd. Daarnaast worden ook de overige activiteiten en producten samengevoegd. Het gaat om onder andere de outreaches in binnen- en buitenland en de communities van Athletes in Action en de verspreiding van de sportbijbel en coaching van sporters van Geloofshelden.

Dankbaar
De verantwoordelijke besturen en het leiderschap van Agapè, Athletes in Action en Geloofshelden zijn God dankbaar dat Hij deze samenvoeging zo duidelijk heeft bevestigd. We hebben het volste geloof en vertrouwen dat in deze nieuwe samenstelling het werk niet alleen zal worden voortgezet, maar vanuit deze stevige basis zal kunnen uitgroeien en een grotere impact zal hebben in binnen- en buitenland.

 

Lees verder

Komende activteiten

29 juni: Benefietvoetbaltoernooi (IJsselstein)

13 oktober: Geloofshelden en AiA dag (Harderwijk)

 

content image

Geloofshelden App

Iedere dag een bemoediging en gebedspunt op je mobiel?

Download onze App in de App of Play Store.

Gebedspunt week 38

16-09-2019

Bid voor alle sporters die het seizoen geblesseerd beginnen of begonnen zijn. Laten we bidden om kracht voor deze mensen.

Lees verder

Bemoediging week 38

16-09-2019

"Gebed is altijd reactie op God. In alle gevallen neemt God zelf het initiatief – ‘luisteren’ gaat altijd aan vragen vooraf. God komt eerst naar ons toe; zo niet dan zouden wij nooit contact zoeken met hem" Tim Keller

Lees verder