Teamplayer worden?

Onze werkzaamheden (actief) ondersteunen? Dat kan. Versterking is altijd welkom!

content image

Bidders

Gebed is de motor van de organisatie. We zien en zijn dankbaar hoe God de gebedsmuur zegent! Door middel van een maandelijkse gebedsbrief (met specifieke punten per dag) wordt er vanuit het hele land dagelijks gebeden voor de organisatie.

De gebedsbrief ontvangen: klik hier

content image

Promotors

Geloofshelden onder de aandacht brengen in jouw omgeving en netwerk? Flyers uitdelen, een mailing versturen of presentaties geven in kerken, op scholen een evenement of ... : wij voorzien je van PR- materiaal.

Enthousiast? Mail ons.

content image

Vrijwilligers

Voel je je geroepen om je passie voor Jezus en sport in te zetten bij Geloofshelden? Je kan o.a. dienen als kampleider, standbemanner of promotor. Zie jij voor jezelf andere mogelijkheden? Laat via 06-23735858 of per mail weten als je interesse hebt.

Voor onze vrijwilligers organiseren we toerustingsactiviteiten.

content image

Donateurs

Om door te gaan met ons werk zijn we bovenal afhankelijk van God, maar ook van giften. We zijn een geregistreerde Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zodat giften aftrekbaar zijn voor de Nederlandse inkomstenbelasting.

Ondersteunen kan door een donatie over te maken op NL93 INGB 0004831565 (t.n.v. Geloofshelden te Amerongen, o.v.v. wat u wilt ondersteunen) of door ons te machtigen tot een automatische incasso. Vraag dan via info@geloofshelden.nl een machtigingskaart aan.

Giften kunnen gericht gegeven worden aan de volgende projecten:

  • sportkampen (t.b.v. minder bedeelde gezinnen)
  • sportpastoraat (t.b.v. minder bedeelde gezinnen)
  • Sportbijbel 
  • online video overdenkingen van topsporters

Giften die niet gericht gegeven worden, zetten wij in waar dit het meeste nodig is.