Zaterdag 23 maart stond het 2e Geloofshelden G-voetbaltoernooi op de planning. Wederom op de prachtige locatie van de sportcampus de Pelikaan in Zwolle.

Vanaf kwart over negen druppelden de eerste voetballers binnen. Al snel stonden de mannen en vrouwen klaar in voetbaltenue.
Klokslag 09.45 klonk het fluitsignaal voor de eerste wedstrijd. Vitree 1 en De Linde speelden de eerste pot. Vervolgens waren Vitree 2 en Vitree 3 aan de beurt om de bal te laten rollen. Al snel zagen we rode, bezwete gezichten.

De Linde ging aan kop tot aan de pauze. Na de pauze liep de spanning op, De Linde liet de eerste punten liggen en er werd fanatiek gevoetbald. Ineke deed haar best om de 10 doelpunten te maken die ze wilde maken, Onno stond zijn mannetje in het goal en Inge deed haar best de nul te houden.

Na 12 rondes, 6 wedstrijden en 73 doelpunten was het toernooi ten einde. Vermoeide, bezwete gezichten zagen we en iedereen keek terug op een mooi toernooi.

Voor iedereen was er een medaille en voor elk team een beker. Alle voetballers en begeleiders werden bedankt voor hun inzet, sportiviteit en God werd gedankt voor alle gezelligheid, sportiviteit en dat er geen blessures gevallen zijn.

De uiteindelijke stand was: 1. De Linde, 2. Vitree 1, 3. Vitree 3, 4. Vitree 2.

Klik hier voor de foto's en filmpjes van het toernooi.

Van 1 t/m 5 augustus is op deze zelfde locatie een G-voetbalkamp. Vragen over het G-toernooi of G-voetbalkamp: mail of bel 06-15561076
Klik voor de flyer van het G-voetbalkamp 2016.