Mijn naam is Esther Noorlander en ik ben administratief medewerker op een MBO – college in Den Haag. Zelf woon ik in Leidschendam. Ik ben een fanatieke volger van sport op de tv. En het bezoeken van sportwedstrijden als toeschouwer vind ik super.

Ik ken Geloofshelden via internet. Ik had al eerder gehoord van Sport Witnesses, maar wist niet dat dit nu Geloofshelden heet. Ik ben naar Sport Witnesses op zoek gegaan, nadat 'een stem' mij vertelde dat ik daar maar eens naar moest kijken. Heel gaaf om op deze manier in aanraking met Geloofshelden te komen.

Om een beeld van de stichting te krijgen heb ik een spreekbeurt en de vrijwilligers dag bezocht. Daarna zijn we samen in gesprek gegaan.

Sinds december 2015 ben ik de gebedscoördinator van Geloofshelden. Door een busongeluk, wat ik 15 jaar geleden heb gehad, ben ik mindervalide. Hierdoor was ik op zoek naar een functie binnen Geloofshelden wat vanuit huis gedaan kon worden. Het feit dat ik iets gevonden heb, wat geloof en sport samen brengt vind ik geweldig. Sport is een van de belangrijke passies in mijn leven, maar God staat voor mij op nummer 1 en. Mijn functie ga ik dan ook samen met God invullen. Ik ben heel benieuwd waar het Geloofshelden en mij gaat brengen!