Afgelopen zaterdag was het zo ver: het eerste Geloofshelden G-voetbaltoernooi.
We geloven dat we als Geloofshelden ons mogen inzetten voor deze prachtige doelgroep.

Op de schitterende accommodatie, Sportcampus de Pelikaan, in Zwolle ging het vandaag gebeuren. Vanwege ‘concurrentie’ bleef de teller steken op 4 teams, maar het enthousiasme van de niet-deelnemende teams heeft ons erg bemoedigd.

Rond 9 uur kwam de deelnemers in hun teambusjes binnen stromen. Nog voordat er een bal gerold is, straalde het plezier al vanaf de gezichten.

Na een korte warming-up en korte opening, met wat mededelingen en gebed, konden Drenthina en Shalom 1 los. Aansluitend speelden de Steenrots en Shalom 2 hun eerste poulewedstrijd.

In 3 uur tijd werd er een hele competitie afgewerkt en na 12 speelronden had ieder team 6 wedstrijden in de benen.

Toen de kruitdampen waren opgetrokken kon er een groepsfoto gemaakt worden en vervolgens was er op de middenstip een woord van dank richting de spelers en leiders.
We mochten onze bewondering uitspreken voor de inzet, spelvreugde en sportiviteit. Een groot getuigenis!

Natuurlijk was er ook een prijsuitreiking. Ieder team ontving een beker en iedere speler kreeg een medaille. Als afsluiting werd er samen gedankt voor een goed verlopen toernooi.

De eindstand: 1e Drenthina, 2e Shalom 2, 3e Shalom 1 en 4e Steenrots
Klik hier voor de foto’s en filmpjes van het toernooi.

Na een lekkere douche werd er nog even nagezeten in de Soccer Lounge en werd er o.a. vooruit gekeken naar het G-voetbalkamp dat Geloofshelden komende zomer organiseert.

Van 1 t/m 5 augustus zal dit kamp plaats vinden op dezelfde locatie.
Voordat het zover is zal er eerst nog weer een G-voetbaltoernooi plaats vinden. De datum en locatie hopen we spoedig bekend te maken.

Vragen over het G-toernooi of G-voetbalkamp: mail of bel 06-15561076

Klik hier voor de flyer van het G-voetbalkamp 2016.