Zondag 1 maart was er weer een Opbouwdag, de 4e van het seizoen. We mochten dit keer gebruik maken van de gastvrijheid van de voetbalvereniging CJVV in Amersfoort.

Na de eerste koffie en thee startten we met aanbidding onder leiding van Jeff. Aansluitend bracht Paul Tulp ons de boodschap over de banier die God voor ons is/wil zijn. Hij deed dit aan de hand van Ex. 17: 8-16. Wij mogen ook onder de banier (vlag) van God werken, voor Hem. Aansluitend werd er in kleine groepjes over de studie gepraat en werd er voor elkaar gebeden, om vervolgens gezamenlijk te lunchen.

Deel 1 van de middag bestond uit een actief programma: een potje voetbal of een wandeling. Sportiviteit, beweging en ontmoeting in één. Na het douchen was er nog weer een 'serieus' gedeelte, bestaande uit aanbidding, getuigenis en een korte update omtrent Geloofshelden. De afsluiting bestond zoals altijd uit 'U maakt ons één'.

Met een mooie groep mensen mochten we weer opgebouwd naar huis gaan, met huiswerk wel te verstaan, aangezien we elke dag een strijd te voeren hebben die we alleen in Zijn naam kunnen winnen (Rom. 8:37).

De volgende opbouwdag hopen we op 19 of 26 april in de omgeving Zwolle te houden.