3e G-voetbaltoernooi opnieuw een succes!

Na 2 sportieve toernooien was het op 17 december 2016 tijd voor het 3e G-voetbaltoernooi. Vanaf 9 uur druppelden de teams Sportcampus de Pelikaan binnen. Sommige spelers hadden er al een hele reis op zitten, zo kwamen er dit keer ook spelers uit het ‘hoge Noorden’. Friezen, Groningers, Hardenezen, mensen uit Ommen, Kampen, Wezep, Uddel en niet te vergeten de mensen vanaf (of was het nu vanop…;-)) Urk. In totaal 10 teams, bijna 60 voetbalsterren.

Klik hier voor de foto's en filmpjes van het toernooi (filmpjes onderaan)

Om 10 uur stond iedereen in voetbaltenue te popelen om af te trappen. Na gebed voor een zegen over het toernooi, was het de beurt aan het Geloofsheldenteam om een mooie pot tegen SV ’t Harde te spelen en stond Vitree 1 haar mannetje tegen het team uit Ommen. In beide poules werd leuk gevoetbald, na 10 speelrondes werd al duidelijk dat SV ’t Harde in ieder geval met 1 van de bekers naar huis zou gaan. Beide teams waren bij de 1e 2 teams in de poule geëindigd. Ondertussen allemaal rode gezichten en fanatieke spelers, speelsters en coaches. Menig speler bewonderde de verschillende bekers en de uitslagen werden goed in de gaten gehouden door de coaches. De keeper van Urk voorspelde dat zijn team kampioen zou gaan worden (zie een van de filmpjes).

Broekster Walden, met nog jonge spelers, was na SV ’t Harde als 2e geëindigd in de poule, zij hadden na de poulewedstrijdjes het best wel een beetje zwaar en kregen wat meer doelpunten om de oren. Geëindigd op een 4e plek hebben ze het ontzettend goed gedaan!

Uiteindelijk gingen 3 teams van Vitree naar huis met de 8e tot 10e plek, supersportief meegespeeld. Het team van Geloofshelden eindigde op een mooie 7e plek. Ommen eindigde 6e, net achter Vitree 1. Met mooie kerstmuziek op de achtergrond, werd er gespeeld om de 3e en 4e plek door Broekster Walden en SV ’t Harde 2. De finale werd gespeeld door SV ’t Harde en Urk, dit werd wel heel erg spannend nadat ze naar tien minuten met een gelijkstand eindigden. De keeper van Urk en Wilco, de keeper van SV ’t Harde, deden beiden hun uiterste best de ballen uit het net te houden. Urk miste een penalty en daarmee werd SV ’t Harde 1 kampioen van dit 3e Geloofshelden G-voetbaltoernooi.

Alle deelnemers kregen een medaille, sportbijbel en een flyer van het komende G-voetbalkamp uitgereikt.

Eindstand:
1.       SV ’t Harde 1
2.       Urk
3.       SV ’t Harde 2
4.       Broekster Walden
5.       Vitree 1
6.       Ommen
7.       Team Geloofshelden
8.       Vitree 4
9.       Vitree 3
10.      Vitree 2

Klik hier voor de foto's en filmpjes van het toernooi (filmpjes onderaan).

Alle coaches, leiders, ouders en voetbalsterren (spelers en speelsters!): hartelijk bedankt voor jullie deelname en sportiviteit!

Op naar de volgende editie... en: naar het G-voetbalkamp, 24 t/m 28 juli, in Ermelo!
Klik hier voor de flyer van het G-voetbalkamp.
Vragen: mail a.verhoek@geloofshelden.nl of bel 06-15561075.